De gezelligste huiskamer van de Bommelerwaard

De Zaltbommelse Stadsbrouwerij heeft een eigen proeflokaal. Gevestigd in het oude Orion gebouw, het voormalige stadsklooster. Op de benedenverdieping is het de ideale ruimte om gezellig te vertoeven met vrienden, familie of collega’s. Zomaar om af te spreken, voor de bedrijfsborrel, een sfeervol feestje. Maar ook een ideale locatie voor een verrassende zakelijke bijeenkomst in een bijzondere omgeving waar nog lang over nagepraat zal worden.

Ruim overkapt buitenterras

Naast onze gezellige binnenruimte ‘de huiskamer’, hebben we ook een langgerekt buitenterras met de enige echte biertafels. Geheel in stijl dus en aan de zonnige zijde van ons pand. Zeker in de zomer is het er gezellig druk.

24 bieren op tap, ruim 200 speciaalbieren op fles

Als bierliefhebber kun je je hart ophalen in ons Proeflokaal. Meer dan 200 speciaalbieren op de fles beschikbaar en doorlopend 24 bieren op de taps die regelmatig wisselen. Kun je niet kiezen? Geen probleem, onze bieradviseurs helpen je graag met een verrassende keuze. Proost!

Uitgebreide hapjeskaart

En natuurlijk hebben we ook een lekker wijntje en een zeer uitgebreid thee-assortiment voor de niet-bier-drinkers. Ook onze veelzijdige hapjeskaart is bijzonder gewild! Alle redenen om eens langs te komen en te ervaren waarom ons Proeflokaal De gezelligste huiskamer van de Bommelerwaard wordt genoemd.

assortiment-Kroniek

Zaltbommelse Stadsbrouwerij

Openingstijden;
woensdag - 15:00 tot 23:00
donderdag - 15:00 tot 23:00
vrijdag - 15:00 tot 00:00
zaterdag - 15:00 tot 00:00
zondag - 15:00 tot 22:00