Muziek in de Brouwerij LIVE

Zaterdag 20 februari 2021 - 20:00 tot 23:00

In deze ‘lockdown’ zitten we vaker thuis, een ‘avondklok’ zorgt er ook nog eens voor dat je niet bij vrienden op bezoek mag. Wij bieden de oplossing; een livestream vanuit uw oude vertrouwde plek, de Brouwerij! Het wordt een avond vol muziek, de Verrückte Meezing Bingo! en knotsgekke beelden. Met;

DaffieDJ - Wie kent haar niet, ze staat bekend om haar eigen mix van Rock ’n Roll, Disco, 80’s, 90’s tot nu en creëert daardoor een geweldige sfeer!

BINGO! – Deze muziekale bingo staat garant voor nostalgische en grappige nummers die iedereen kent. Met een mix van verrückte- en meezingnummers is een leuke avond onvermijdelijk! De winnaar gaat uiteraard naar huis met prijzen! Presentatie door Tom Metz, welbekend van zijn optredens tijdens de maandelijkse Pubquiz in de Zaltbommelse Stadsbrouwerij.

Dit presentatie duo staat garant voor een knotsgekke avond! Wij vragen dan ook aan iedereen die avond hun meest gekke outfit aan te trekken en lekker gek te doen, stuur vervolgens een filmpje naar ons en wij laten het zien in de uitzending! Natuurlijk is het ook mogelijk verzoekjes aan te dragen via onze chat…

Kosten voor de livestream + bingo bedragen €7,50. Daarnaast bieden we ook nog borrelpakketten incl. toegang aan. Meer informatie zie je hieronder, waar je ze ook eventueel gelijk kunt bestellen!

Mede mogelijk gemaakt door de Zaltbommelse Stadsbrouwerij, Tom Metz, John Lemaire Agency, Henk de Vries, Marco Oomen en uiteraard DAFFIE DJ.

Los Ticket

- Toegang tot livestream
- Bingokaart

€7,50

Bierpakket incl. Ticket

- Toegang tot livestream
- Bingokaart
- Mix van 6 bieren + Nootjes

€17,95

Brouwerijpakket incl. Ticket

- Toegang tot livestream
- Bingokaart
- Fles wijn (wit of rood)
- Mix van 4 bieren + Nootjes
- Kaas van de markt
- Gedroogde worstjes

€29,95