Eigen gebrouwde bieren

De Zaltbommelse Stadsbrouwerij brouwt, zo doet onze naam ook vermoeden, uiteraard ook haar eigen bieren. In onze eigen brouwerij met voldoende capaciteit om speciaalbieren te produceren, brouwen we volgens zelf ontwikkelde recepten diverse eigen smaakvolle bieren.

De Kroniek

Onder ander onder de naam De Kroniek brouwen we een volledige serie eigen speciaalbieren. Van Blond tot tripel en tripel hop en alles er tussenin. Van de tap en in de fles, dus ook in ons Bierloket (tap) onze Biershop (fles) verkrijgbaar.

Zuster Thaddea

Maar ook Zuster Thaddea is een absolute hit gebleken. We hebben veel vaste drinkers van dit fantastische speciaalbier met een heel bijzonder verhaal. Net zoals het authentieke verhaal heeft ook dit speciaalbier een verrassend en indringend karakter.

‘Ons Bier’

Een bijzondere ontwikkeling is Ons Bier. Alle ingrediënten (hop en gerst) worden verbouwd in de Bommelerwaard. Vandaar de toepasselijke naam Ons Bier. Dit volledig Bommelerwaardse speciaalbier is nog in wording. Eind 2020 hopen we een eerste brouwsel van Ons Bier te kunnen presenteren.