BLUE MOON TRIO
Fifties rock ’n roll trio

Blue Moon Trio bestaat uit muzikanten die hun sporen in de rock’n roll/rockabilly al lang hebben verdiend. Met veel Elvis Presley repertoire aangevuld met andere artiesten uit de vijftiger jaren, speelt dit trio de sterren van de hemel.

De bezetting van het trio is authentiek 50’s uit de ‘Sun-periode’ dus contrabas, lead gitaar en rhythm gitaar zonder drums! Naast het Elvis repertoire speelt dit trio ook covers van andere grootheden uit dit muzikale tijdperk, zoals bijvoorbeeld Buddy Holly, Johnny Cash en Carl Perkins. De gelijkenis van de zanger qua uiterlijk met de jonge Elvis is erg groot en ook zijn bewegingen en uitstraling laten The King of Rock ’n Roll uit de beginjaren van zijn muzikale loopbaan herleven op het podium.

Zanger Guy Pisters is een twintiger, terwijl zijn mede-muzikanten Huub Goosen (rhythm/lead guitar) en Deon Buck (double bass/backing vocals) een dagje ouder zijn (nou ja, een dagje!!). Dus houd je van muziek van vijftiger jaren Rock ’n Roll, van Elvis Presley en andere artiesten uit de jaren 50? Boek dan deze live band voor jouw feest, muziek-café, autotreffen, festival of zaal.

Kijken en luisteren naar, dansen op en genieten van Elvis Presley (Guy Pisters), Scotty Moore (Huub Goosen) en Bill Black (Deon Buck).

https://www.facebook.com/BlueMoonTrioNL/videos/2355505821342079/

https://www.facebook.com/BlueMoonTrioNL/videos/2355546904671304/