Op 25 februari vindt de ‘leukste wintermarathon van Nederland’ weer plaats; de Two Rivers Marathon. Een evenement voor hardlopers die een afstand van 42 kilometer aandurven. Met start en finish bij de leukste Stadsbrouwerij van Nederland. Een onoverwinnelijke combinatie.

De Two Rivers Marathon doet zijn naam eer aan, het grootste deel van de route gaat over de dijken langs de Waal en de Maas. Bijna continu is er zicht op één van de twee rivieren. De finish is inmiddels legendarisch. Na afloop van de race wordt een feestje gebouwd. Met speciaal gebrouwen Two Rivers bier, een braai (BBQ in Zuid-Afrikaanse stijl), live-muziek en meer. Volop vertier voor lopers, supporters én toeschouwers.

De marathon gaat om 11:00 uur van start, vanaf 13:45 uur worden de eerste lopers weer bij de finish verwacht. De burgemeester staat dan klaar met de medailles.
Er doen 400 lopers mee aan deze marathon, vanuit de regio maar ook uit de rest van Nederland en zelfs uit het buitenland!

De Two Rivers Marathon is ontstaan als een voorbereidingsmarathon op de Two Oceans Marathon die met Pasen in Kaapstad wordt gelopen. De unieke sfeer van die race probeert de organisatie ook naar de Bommelerwaard te brengen. De Two Rivers Marathon is zelfs vanaf dit jaar een officiële qualifier voor deze wereldberoemde race. Daarom ook staat deze marathon in de belangstelling van lopers uit de ons omringende landen.

Beleef deze unieke sfeer op 25 februari mee en kom een biertje drinken. Een gezellige sfeer gegarandeerd!

meer info: www.tworiversmarathon.nl